maanantai 26. huhtikuuta 2010

Esimakua argentiinalaisista miehistä

Liityinpä fb:ssä semmoseen ryhmään kuin "Exchange students" ja kommentoin sen seinälle että "From Finland to Argentina 10-11 with STS", niinku kaikki vaihtoonlähtevät/vaihdossaolevat oli tehny. No, seuraavana päivänä kun avasin facebookin, nii katoin et oho, onpas tohon kirjotukseen tullu kommentteja. Ja sieltähän niiltä argentiinalaisilta uroksilta oli putkahdellu kommentteja ku sieniä sateella ja kaveripyyntöjä myös, ja hyväksyin sitte pari.

No, toinen näistä jotka hyväksyin on nyt täs jonku aikaa pommittanu mua ihanilla viesteillä, joissa se tarjoutuu esittelemään Buenos Airesia eikä voi oottaa et tuun ja on ihan että "i'll be here for you!!" ! Mitähän tähän vois enää vastata :DD toisaalta hirveen sööttiä, mut jotenki tuli sellanen fiilis et jos määränpäässä kaikki on tommosia, nii enhän mä uskalla astuu ulos talosta.. Saa nyt sitte nähä mitä Buenos Airesissa tapahtuu 8)

Stop! Säästäkää treffipyyntönne!

3 kommenttia:

  1. Hah, ois tooodella mukava jos kaikki ois siellä niin huomaavaisia ja kilttejä. ;D olis varmast helpompi elää siel silloin. (:

    VastaaPoista
  2. Niimpä ;) paitsi jos kaikki on ihan yli-innokkaita ja koko ajan lääppimässä :D

    VastaaPoista
  3. moi, voitsä linkata just ton ryhmän fb'stä, sillä siel on ainakin miljoona ryhmää "exchange students" :D

    VastaaPoista