lauantai 25. syyskuuta 2010

Kulttuurishokkiako (ja Alta Gracia!!) ?

Vai mitä tää on? Mielialat vaihtelee hela tiden ja ihan pienimmistäki jutuista, esimerkiks saattaa tulla hirvee ketutus siitä et mun lempimuki on tiskissä tai onnellisuuskohtaus ku kissa käy kiehnäämässä jaloissa. Lisäks en tiiä, lasken koko ajan aikaa et "kun täst on ton verran nii tähän on tän verran" ja "sitku toi on tapahtunu nii on viel sen ja sen verran aikaa täällä".. Eikä sinänsä oo Suomee ikävä tai mitään. Mut semmonen jumittunu fiilis, ei tekis mieli tehä mitään eikä nähä ketään.. Mut kuitenki esimerkiks koulun jälkeen on heti parempi olla ku on saanu sosialisoitua sen viis tuntii :o jkjhkjhkj miten voi olla näin ristiriitaset fiilikset?? :DD mut koitan täs huumorilla vetää niinku oon tähän astikin vetäny.

Córdoba, la ciudad re linda

Viime lauantaina oli siis Fiesta de la primavera täällä kotona, hommattiin dj takapihalle ja siel oli videotykki ja valonheittimiä, ja yöllä kun oli niin pimeetä ettei nähny palmuja tai muita kasveja, nii tuntu ku ois ollu ihan oikeessa discossa :D fiesta alko keskiyöllä ja päätty siin seitsemältä aamulla, jollon porukka oli jo siinä kunnossa (ainakin Maxin kaverit) et söivät kissanruokaa.. Siin vaiheessa ne oli vähän pakko heittää pihalle :D muuten koko fiesta meni hirmu hyvin ja oli tosi hauskaa, tanssittiin cuartetoa ja cumbiaa ja aamulla oli jalat ihan tajuttoman kipeinä. Pero lo paso bien!

Cami, Jimmy/Bachi, Aguus

Siinä mielessä vaan vähän huonompi homma et jalat oli amputointikunnossa, koska aamulla lähettiin Alta Graciaan syömään yhen perhetutun luokse.. Menin Melodyn kanssa sen poikaystävän autossa, joka on sellanen katukisojen rämisevä ja hirveetä mekkalaa pitävä auto, joka kiihtyy ihan älyttömän nopeesti ja päästää sitä "hrrrrrmmmmmmm"-ääntä pyörät kirskuen, ja pakko sanoo et oli pelottavin autokyyti ikinä :DDDD perille ku päästiin nii hyvä ku pysyin pystyssä..
Alta Graciassa syötiin asadoa (argentiinalaista lihaa) ja Maxi ja tää perhetuttu Seba hyppi uima-altaaseen koko ajan koska oli ihan mielettömän kuuma päivä! Ja ite aattelin aamulla et on varmaan kylmä ja läkähdyin mustissa verkkareissani.. Silti Melulla oli huppari ja pitkähihanen eikä se ees hikoillu! En ymmärrä miten nää pystyy käyttää ties mitä toppaliivejä +30 helteessä :// no joka tapauksessa, syötiin ja sen jälkeen ostettiin iso purkki jäätelöä jonka mä söin melkeen kokonaan hahha :D oli hyvää mut oon nyt sen jälkeen lähteny dietille, pakko saada nää vaihtarikilot tiputettuu! Tossa viel pari kuvaa Alta Graciasta ja mun tän hetken suosikkibiisi, aiiii cuanto me encanta esa cancion ♥



Tito "El Bambino" - Mi cama huele a ti

5 kommenttia:

  1. Mulla on samanlaiset fiilikset! Aamulla varsinkin masentaa, mutta kun paasee kouluun ja puhuu etes jollekin, tuntuu paremmalta. Mutta taas joskus on kanssa semmosta, etta ei huvittais naha ketaan tai puhuu kenellekaan... Kummaa? Kylla.

    VastaaPoista
  2. Ai ihanaa etten oo ainoo näiden fiilisteni kaa..

    VastaaPoista
  3. Hei! Rosaliina....muistapa todella, että et ole ainoa tunnemyllerryksessä oleva...tästähän puhuttiin kotona ja sts:n porukassakin useasti ja eikös mainittu sitäkin, että yleensä ristiriitaisia tunteita ja ikävääkin tulee eniten n.3kk jälkeen...ok, mutta oletko ollut yhteydessä muihin vaihtareihin ja olisiko teillä suunnitteilaa jotakin yhteistä tapaamista?...silloin pääsisit juttelemaan muiden samassa "veneessä" olevien kanssa enemmän. Ja vielä......miksi ihmeessä kaikki juhlat täytyy olla aivan aivan yöllä ja aamuyöllä...unirytmit menee kyllä sekaisin:):):)Äiskä

    VastaaPoista
  4. Mulla on ollu aika samanlaiset fiilikset. Siis tosi ristiriitaset ku oon täälä. Ei oo itelläkä Suomee ikävä vielä, mutta joitain asioita kyllä... Ja sitte taas iskeeki kauhee ikävä. Ja väsyttää koko ajan :D huhu!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana toi biisi! rakastuin heti;-D joten kiitos paljon siitä(;

    Oon niin kateellinen et oot päässy sinne Argentiinaan vaihtoon! toi tulee varmaan olemaan -tai voi hyvin jo olla, yks sun parhaista kokemuksista tässä elämässä=) ota kaikki irti ja älä anna koti-ikävän lannistaa!

    tsemppiä sinne!:)<3

    VastaaPoista