keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Brujeria, hice brujeria ♪

Viime torstaina oliki sit koulussa vähän eri ohjelmaa; klo 14:00 alko tanssiesitykset! Kaikkien koulun tyttöjen (ja halukkaiden poikien) oli siis ryhmissä pitäny valita joku biisi ja tehä siihen koreografia, ja aikaa oli ollu n. kuukausi. Torstaina sit pistettiin pienet skabat pystyyn ja kolme parasta koreografiaa palkittiin pysteillä :D ei tietenkään ne jotka mun mielestä oli parhaimpia, esim. kolmanneks tuli sellanen 14-vuotiaiden pornahtava lattiallakonttaamis-koreografia ja biisinä oli Black Eyed Peasin My humps..

Mä tanssin neljän tytön ryhmässä (aluks meitä oli, mitä, seitsemän, mut yks ei koskaan tullu saapunu harkkoihin, toinen riiteli luokkakaverin kanssa eikä sen takii suostunu tanssimaan ja kolmas ilmotti esityspäivänä ettei aio tanssia), johon kuulu mun hostsisko Melody, Ceeci ja Maai. Jouduttiin ennen  esiintymista (ää:t havis haha :D) miettii koko koreografia uusiks koska oltiin yhtakkii kolme tyttoo vahemman ja oli kyl aikamoista sahlaysta :D lopulta saatiin homma jotenkuten toimimaan, suoristettiin hiukset ja meikattiin nopeesti, ja vaihdettiin esiintymisasuihin joihin kuulu iso kauluspaita, mustat leggingsit ja tennarit. Sen jalkeen suunnattiin liikkasaliin, jonne oliki keraantyny lahes koko koulu! Meidan ryhma tanssi 16:na ja pakko myontaa et sydan kyl hakkas jossain siella kurkun tienoilla ennen esitysta.. Mut meni suhteellisen hyvin siihen verrattuna et oli pitany miettia koko homma uusiks, toivon vaan ettei tonne fb:hen ilmesty mitaan kauheita videoita haha ;D

Ceeci                                                   Maai

Jannitysta ilmassa (ja Rodri paatti vallata koko
palsatilan :D)

Lauantaiyona oliki sitte Halloween! Meilla oli partyt yhen mun luokkalaisen Camin kotona, siel oli mahtavat koristelut ja musiikki soi :D join ihan liikaa Pritty Limonia, joka on sellanen sitruunanmakunen hiilihappojuoma.. Kaikilla oli totta kai naamiaisasut ja ite olin kiskonu ylle pinkkia ja pukeutunu nukeks. Melody oli "angel rojo" eli sellanen nyrkkeilijahahmo jol on punanen naamio, ja oli kyl aika hieno :D maanantaina koulussa kaikki sit tervehtiki meita "Hola muñeca y angel rojo"..

Fiestaan saavuttiin siin yhen maissa hostmaman kyydilla, koska barrio jossa Cami asuu on tosi kaukana meidan barriosta. Juhlat pidettiin takapihalla, joka on ihan mielettoman ihana, siel on mm. jattimainen palmu joka kaartuu silleen jannasti pihan ylle :D tanssittiin paljon cuartetoa ja otettiin kuvia, mut sit kavi niin, et kahen tyton kamerat varastettiin, eli sinne meni kuvat! Siks mul on vaan nait jamia jaljella :/

Ei yhtaan sumee kuva, mut siis mina tos
vasemmal ja Mel oikeella

Mel, mina, Lucas

Mina, Lucas, Mel

Mitaan ihmeellisempaa ei ookaan sitte tapahtunu, ei ainakaan nyt tuu mieleen :) ootan ihan hirveesti Patagonian matkaa muiden vaihtareiden kanssa! Etelaan lahetaan 26. pva ja sillon mulla loppuu myos koulu, koska reissu kestaa 2 viikkoa ja kun tuun takas niin lomat on jo alkanu :D oon nii innoissani! Naan mm. Perito Moreno -jaatikon, paasen bongailee valaita ja pingviineja ja kaydaan maailman etelaisimmassa yli 5000 asukkaan kaupungissa Ushuaiassa! Mut tosta postausta myohemmin, kun matkaki on lahempana ;)

M.I.A - Bucky Done Gun
(meidan tanssibiisi, kettuuduttiin siihen sen verran ku esitys oli ohi et Mel napsaytti levyn poikki haha)

Don Omar ft. Lucenzo - Danza Kuduro
(biisi jolla kutoset voitti koko skaban, me encanta!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti