maanantai 15. marraskuuta 2010

Cumple MAAI & Kauhujen yö!

Lauantaiyona olikin sitten hilpeaa menoa; meidan luokkalaisen Maain 15v-synttarit! En muista oonko jo aikasemmin kertonu, mut taalla on tosi iso juttu kun tytot tayttaa 15 vuotta ja sillon jarjestetaan ihan mahtavat kekkerit :D juhlat pidetaan salongeissa, siella on catering-palvelut ja kaikkea, synttarisankarilla on tiara ja kallis prinsessamekko ja sen kanssa tanssitaan valssia, tehdaan kaikkia videoita ja pidetaan puheita, ja syominkien jalkeen pistetaan tanssiks! Vahan ku MTV:lla pyoriva My Super Sweet 16 -ohjelma ;)

La princesa de la noche<3

Saavuttiin Melodyn kanssa paikalle siina kymmenen jalkeen ja kotiin paastiin takasin puol kuudelta aamuyolla :D mut oli tosi mahtavat juhlat, tanssittiin koko yo! Eika ruokapuolikaan ollu yhtaan hassumpi.. ;) ma ajattelen aina vaan ruokaa haha :D parhaimmat naurut sain kylla sillon ku hostmama tuli sen kaverin Alejandron kanssa hakemaan meita ja ajettiin kotiin pain, nii Alejandro bongas tutun taksin (se on siis joku taksikuskien pomo) ja tootaytteli sille torvea ja huus jotain ikkunasta. Sit se taksi pysahty tienreunaan ja Alejandro pysaytti meidanki auton akasesti, ryntas ulos, juoksi taksille ja tunki katensa kuskin avoimesta ikkunasta sisaan ja oltiin Melodyn kanssa ihan varmoja et se aikoo repii sen kuskin ulos siita ikkunasta.. No, ei se repassy ikkunasta ulos muutaku kahvimukin jonka se nopeesti kulautti kurkkuunsa ja tuli sit takas autolle! Katottiin kaikki kolme hetki sita ja revettiin ihan taysilla! Tilannekomiikkaa parhaimmillaan :DD

Guille, Eli, Matute, Ro, mina

Mina ja Floor

Mina ja Matuteeee<3

Viime yo sitten oliki ihan eri luokkaa, nimittain sattu jotain minka takia saatiin kaikki pelata ihan mielettomasti! Herattiin siis neljan aikaan Melodyn kanssa siihen, etta Macu pelmahti meidan huoneeseen, pamautti oven kiinni perassaan ja kuiskas hysteerisesti "Taal talossa on joku!!". Sit se kerto miten hostmama oli soittanu sille ylakerrasta (sen huone on ylakerrassa) etta taal talossa on joku ja et sen pitaa juosta mun ja Melodyn huoneeseen. Sama puhelu tuli Maxille ja kun seki oli paassy huoneeseen nii suljettiin ovi tiukasti, laitettiin sanky sen eteen ja istuttiin sangyn paalle. Maxi soitti hostmamalle ylakertaan et mita tapahtuu ja se sano ettei se tiia, joku oli ollu pimeessa ylakerrassa ja se oli akkia lukinnu huoneensa oven ja soittanu poliisit. Sen jalkeen puhelu katkes ja Melody alko itkemaan koska se kuvitteli et hostmamalle oli tapahtunu jotain, mut Maxi soitti uudestaan ja onneks se puhelu oli vaan jostain syysta katkennu ja hostmama oli edelleen siella.

Ma ja Mel istuttiin selat ovea vasten ettei kukaan sais sita auki ja kuultiin sitte miten joku liikku oven takana ruokailutilassa.. Se oli iha hirveetä (sain ää:t takasin hehheh), Melody sai hirveen itkukohtauksen ja Macarena täris ku horkassa.. Sitte tuli poliisit onneks! En tajunnu oikeen mitä siinä tapahtu, joku huus et "TUOLLA SE MENEE" ja joku kaahas mopolla karkuun.. Itse asiassa se oli vähän koomista, koska ku mentiin kattomaan nii sinivuokot oli saartanu meidän talon ja ne loikki lähitalojen katoillaki :D ja joku naisparka oli just kävelly meidän talon ohi ku poliisit tuli ja ne ei päästäny sitä jatkaa matkaansa enää..

Ja toinenki juttu oli aika koominen, nimittäin Maxi oli liikkellä pelkissä boksereissaan, ja kun poliisit tuli avaa meidän huoneen oven ja rupes puhumaan Maxille, nii aluks ne ei puhunu sille ollenkaan, vaan sen haaravälille.. Naurattaa jälkeenpäin iha hirveesti :DD
Sinivuokot kääns koko talon lopulta ympäri mut se kukanytolikaan oli päässy karkuun :/ loppuyö meni sitte enemmön tai vähemmän levottomissa merkeissä ja Maxi nukku Macarenan kanssa koska se ei ois ikinä saanu unta yksin.. Oli jännä yö!

1 kommentti:

  1. Oi kamalaa, hirvee horroryö!! Olikse kiivenny ikkunasta sisään se hyypiö? Saatiinko sitä kiinni ikinä? .Nina.

    VastaaPoista