sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Yli puolenvälin!

Nyt on puoliväli siis ylitetty, koska näillä näkymin kesäkuun alkupuolella lähtee lento takasin kohti Suomea! Argentiinassa vietetty nyt pyöreet 6kk, paluuseen aikaa hikisesti 5kk.. Kamala miten aika juoksee! Mun espanja ainaki on parantunu huomattavasti, se ha mejorado mucho ;) eipä mul muuta, väsäilen Patagonian matkan kolmososaa ja täs pari kuvaa uuden vuoden reissulta Villa Alpinaan, Villa General Belgranoon, Alta Graciaan ja Intiyacoon:










4 kommenttia:

  1. tarviin apua sorsaseni :)

    voitko kysella sun lahipiirista jos joku haluis yhen suomalaisen niille seuraavaks puoleks vuodeks ? lisaa mut faceen, Hanna Haarnio, varmasti ainut jonka loydat tolla haulla :)

    VastaaPoista
  2. ja aikaa mulla on ens viikon perjantaihin. pikkasen kiire siis.
    ja kuten ymmartanet, musta ois kiva pysyy Córdoban seutumilla :)

    VastaaPoista
  3. Apua onko siitä niin kauan ku lähit:D Oon lukenu tätä sun blogia melkein alusta asti ja muistan tyyliin kaikki postaukset! Kamalaa miten nopeesti toi aika oikeesti menee:o

    Mut miltäs se tuntuu? 5 kuukauden päästä oot jälleen täällä koti Suomessa :) Ihanaa vai kamalaa? Varmaan kauheeta jättää se perhe sinne, mut varmaa on ollu myös aika ikävä perhettä ja kavereita vai?:-)

    VastaaPoista
  4. Oi siistiä et on lukijoita! Joo tuntuu ihan ku oisin vast saapunu Buenos Airesin kentälle.. Jotenki aikakäsitykset muuttuu täällä, päivät menee ihan supernopeesti eikä tunnu saavan oikeen mistään kiinni jos miettii tulevaisuuttaa.. Eli kannattaa elää vaan hetkessä, sitä mä ainaki yritän ;) mut tietty on Suomeeki ollu ikävä, mut en mä viel ois valmis jättämään Etelä-Amerikkaa, vitsit tääl on nii paljon nähtävää viel! Ja ihan varmana tuun vielä takas :D

    VastaaPoista