perjantai 20. elokuuta 2010

Los ritmos de Argentina, feel the rhythm ♪♫

Oon nyt pariin otteeseen tunkenu musiikkia postaukseen, mut täl kertaa päätin tehä ihan pelkän musiikkipostauksen! Eli siis täs on biisejä, jotka soi täl hetkel kaikkialla ja koko ajan, panamericanoa lukuunottamatta :D taitaa kaikki olla jonkunasteista tanssimusaa, eli voitte vaan arvailla missä näit biisejä on tullu kuunneltua..

Juan Magan - Verano azul


(varsinki hostmamin lempibiisejä, soi joka automatkalla :D)

Mach & Daddy - Pasame la botella


(tän kuulin jo tokana päivänä valmennusleirillä.. Maxin suurimpia inhokkeja :o)

Bacilos - Mi primer millon


(must tuntuu et tuun joku päivä viel sairaaks tästä.. Siis Andre ja Nico on ihan hulluina tähän ja voitte vaan kuvitella miten tätä tulee joka tuutista :DD)

Daddy Yankee - Llamado de emergencia


(toinen Maxin suurimpia inhokkeja ja mun suosikkeja :b en oo ennen tajunnu miten hyvä Daddy Yankee on!)

Pitbull - Yo no quiero agua, yo quiero bebida


(tää on sellanen biisi jota kuunnellaan ennen ku lähetään fiestaan :D nostattaa fiiliksen aika hyvin ja nimi "en halua vettä, haluan juoda (alkoholia)" kertoo muutenki kaiken oleellisen)

Chino & Nacho - Mi niña bonita


(rakastan tätä biisiä.. Tulee hirveen hyvä fiilis joka kerta ku tän kuulee♥)

Manu Chao - Welcome to Tijuana

¨
(tää nyt soi lähinnä Maxin huoneessa koko ajan, mut niin kovaa et kuuluu yläkertaanki asti.. Mut Manu Chao on tosi jees!)

Ja sitten mies joka on Argentiinassa jo jonkunasteinen legenda.. Musiikkigenrenä cuarteto ja biisihän on La Mona Jimenez - Muchacho de Barrio


(mun mielestä toi mies näyttää lähinnä apinalta ja noi vermeet on käsittämättömät homot, mut mikäs siinä :DD)

Oiskohan se sit siinä.. Huomenna luokkakaveri Paun synttärifiestaan ja lauantaina partyt jatkuu jossain bolichessa, ei olla viel päätetty missä, mut luultavasti Mitressä, jossa oltiin aiemminki :D oon ihan innoissani, tahtoo fiestaaaaan! Seuraava päivitys tuleeki varmaan vasta vknlopun jälkeen, on niin paljon hommaa tiedossa ;)

6 kommenttia:

  1. oii sori tänne väliin randomkommenttii, mut blogis on aiva ihana, jään seuraan!=)

    Itekki haluisin iha sairaan kovaa Argentiinaan vaihtoon, ja jostain syystä tulimaa kiehtoo mua, enkä myöskään kestä kuumaa (sademetsä nounounou) :)).. Osaisikko sä vähä kertoo plussia ja miinuksia argentiinasta, iha mitä tahansa, tai linkittää sulta jonku hyvän postauksen aiheeseen liittyen? Ite alotan tänä vuonna opiskeleen espanjaa ja ens talvena olis kiva lähteä sinne.. Oon suht koht sosiaalinen, pälättäjä :D mut toisaalta tarviin myös omaakin aikaa, ja välii hirvee tarve jutella "syvällisiä"..:D Rakastan myös taiteilua ja kaikkea luovaa :) osaatko sanoa että "sopisinko" Argentiinaan laisinkaan (vaikka se varmaan hankala onkin kertoa)? Ovatko ihmiset millaisia? Suvaitsevaisia vai suvaitsemattomia enimmäkseen? Millainen kulttuuri? MILLAINEN ON ARGENTIINA :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! =)

    Voooi apua, johan heitit vaikeen :D Tulimaa on kyl hirveen jees, haluisin ite päästä käymään siel! Oon kyl toisaalta kuullu vaan yhestä vaihtarista joka ois sinne päätyny asumaan :o

    Jos jotain plussia ja miinuksia pitäs sanoo, nii hyvinä puolina tulee heti ainaki nää ihanat ihanat ihmiset jotka on jatkuvasti kiinnostuneita ja nauraa eikä huolehdi kaikesta :D lisäks kaikki halailee ja pussailee ja hokee toisilleen koko ajan kuinka paljon rakastaa toisiaan, se on mun mielest hirveen ihanaa =) sitte hintataso on huomattavasti halvempi :D ja fiestat! Joka viikonloppu on jonkunlaiset kissanristiäiset ja viikolla ihmisiä tulee illalliselle tänne, me encanta!

    Huonoja puolia on ainaki se, ettei talois oo mitään lämmityksiä, vessapaperinkäyttö ei oo hirveen yleistä ja muutenki mulla meni ekal kerral vartti tajuta miten se pönttö vedettiin :D lisäks tää mañana-elämäntyyli on sekä huono että hyvä puoli.. Esimerkiks kaikki muuttuu koko ajan ja sanotaan et tehään jotain, mut ei sit tehäkään. Mut kyl sen kaa oppii elämään ;)

    Espanjast ei kannata stressata, hyvä et ehit oppii alkeet ja tääl sit oppii enemmän. Mun espanja on kehittyny ihan huimasti ku koulussa on vaan PAKKO puhuu espanjaa koska muuta ei siel osata! Välillä vaan ketuttaa, ku puhun Suomen päässä 24/7 nii tääl en vaan pysty ku en osaa sanoo asioita enkä tiiä mistä on puhe :D

    Joo, must tuntuu et kaikki tarvii omaa aikaa every now and then :) mul on nii iso perhe et aina on joku samas huonees ja jaanki huoneen hostsiskon kaa, mut tähän oikeesti tottuu! Kotona saatoin olla paljonki itekseni mut täällä haluun vaan olla ihmisten kaa ja elää täysillä tän vuoden ;)

    Oon ihan varma et sopisit Argentiinaan, täält löytyy ihan kaikennäkösiä ihmisiä :D munki luokalla on yks japsiernu! Suvaitsevaisuus on vähän venyvä käsite, riippuu aiheesta. Esim mun hostveli vihaa homoja ja mun hostsisko tykkää niistä :DD yleisesti tääl on kyl aika suvaitsevaista porukkaa mun mielestä, oon nähny noita homoja kaupungilla eikä kukaa oo hakkaamassa tai huutamassa perään =)

    Kulttuuri.. Ööh, no tääl ollaan koko ajan tekemässä jotain. Ihmiset on hirmu avoimia ja ilosia ja tykkää olla esillä. Kukaa ei kuitenkaa esitä mitään, kaikki on hirveen rentoja :D musiikki on tosi tärkee osa kulttuuria koska nää tykkää tanssia, ja sit kans ruoka. En tiiä mitä nää tekis ilman lihaa.. Vähänku saksalainen ilman olutta :DD ja argentiinalainen liha on kyl ihan mieletöntä! Juomana tääl on mate, joka on argentiinalainen juoma ja oon aika varma ettet siit heti alus tykkää, mut kyl siihen kitkerään makuun tottuu.. :D se on siis jonkulainen yrttijuoma.

    Vuodenajat täält löytyy, nyt toissaviikolla oli yks päivä +7 astetta ja herranjösses ku tänne meinas jäätyä! Nyt on lämmenny mukavasti sinne +26 asti :D luonto vaihtelee tosi paljon, esimerkiks tääl Córdoba cityssä on palmuja ja muuta, mut jos meet cityn ulkopuolelle nii vastaan tulee vaan vuoria ja aroa.. Tulimaassa on kylmä mut luonto kyl ihan uskomatonta :D koillisesta löytyy sit viidakkoa, luoteesta pikkukyliä Andeilla, idästä suurkaupunkeja ja rantaviivaa ja lännestä viiniviljelmiä! Et on kyl monipuolinen maa, suosittelen tosi kovasti ;)

    VastaaPoista
  3. Löysin sun blogin puolivahingossa, vaikken oo enää ees varsinaisessa vaihtari-iässä mut on vaa kiva lueskella muiden kokemuksia! Mut kiitos biisivinkistä, oon ihan koukussa tohon niña bonita biisiin :DDD Sun vuosi näyttää käynnistyneen tosi mallikkaasti eli tsemppiä jatkoonkin:)

    VastaaPoista
  4. oivoi vitsit kiitti iha hirveesti vastauksestas! =)) toivon nii, et pääsisin Argentiinaan ja voivoi ny pitäis alkaa jo hakeeki sinne..:D

    VastaaPoista
  5. Anna, kannattaa ehdottomasti hakee argentiinaan, ittellä olis vuoden päästä lähtö edessä ;)

    Ihanaa sorsa kun jaksat kirjotella ja vastailla kysymyksiin, vaikka siellä onkin varmasti hirvee kiire kokoajan. Oma elämä täällä suomessa tuntuu tosi tylsältä, mutta onneks on voihtovuosi, jota odottaa! :D

    Ostin pari viikko sitten kaupasta mate-juomaa ja ainakin tää suomessa myytävä mate oli aika kitkerän makuista, mutta hyvä vähän totutella ennen lähtöä. Ostin myös sellasen Culture shock Argentina- kirjan ja on aika mielenkiintosta luettavaa. Siinä muunmuassa sanottiin että argentiinalaiset (ainakin buenos airesissa asuvat ihmiset) on tosi ulkonäkökeskeisiä ja että kauneusleikkaukset on yleisiä. :o Toi lihan syönti vähän pelottaa, oon viimeiset pari vuotta ollut kasvissyöjä, joten pitäis varmaan pikkuhiljaa alkaa totuttelee taas pihvin syöntiin :P

    Mutta kaikkea hyvää sinne, pidä hauskaa ja muista puhua paljon espanjaa!!

    VastaaPoista
  6. :D Meikä on nyt alkanu tykittelee tota Daddy Yankeeta ihan sikana :P Ihan törkeen hyvä toi uusin levy :D

    VastaaPoista