sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Maxilife goes on :)

Käytiin Seurasaaressa viime viikonloppuna koulun jälkeen, ostettiin kokista, keksejä, tehtiin kasa leipiä ja lähettiin piknikille :) oli ihana ilma, just sellanen aurinkoinen ja vähän tuulinen.. Maxi innostu hirveesti valokuvaamaan ja ihastu koko saareen ihan hirmusti! Se räpsiä taidekuvia melkeen jokasesta hökkelistä joka sattu vastaan, hahah. 

Ja sitte oravat! Argentiinassa ei mun mielestä oo oravia, mä en ainakaan kertaakaan bongannu yhtään eikä Maxikaan ollu nähny niitä ku vaan telkkaris. Ollaan tärpätty pari mun talon läheltä ku ollaan oltu koiran kaa ulkona, mut ne on ain kiivennu nopeesti puuhun ku Leevi on alkanu räkyttää :D: seurasaares oravat on superkesyjä, tulee syömään kädestä ja saattaa hypätä niskaanki, ja Maxi oli tietenki ihan pähkinöinä! Mentiin sellaseen oravien syöttöpaikkaan ja niit tuli jokapuolelta napsimaan keksinmuruja, vitsit ne oli söpöjä! Lähettiin vast illalla ku jumitettiin oravien kans nii kauan, mut ainaki Maxilla oli kivaa! :)



Must on ihanaa et Maxi saa positiivisii kokemuksii Suomesta, koska ihan oikeesti suomalaisil on käytöstavoissa joskus niiiiiin paljon parantamisen varaa.. Kerran sille tuli jo bussissa joku spurrenainen räyhäämään eikä Maxiraukka tietenkää ymmärtäny mitään :/ paitsi et se oli hokenu koko ajan "ruotsalainen" ja "vittu".. Mul on ain vähän varautunu fiilis sillon ku Maxi on yksin kaupungilla, oon lukenu ehk liikaa kaikkii maahanmuuttajien pahoinpitely -juttuja :(

Nyt ku tulee syksy nii Maxi on kuitenki ihan onnessaan ja oottaa vaa lunta ja joulua, hihi :) uutena vuotena mennään Lappiin, jossa meil on vuokrattuna mökki ihan tunturin vieressä ja Maxi pääsee laskettelemaan. Ihana et on joku joka on super innoissaan talven tulosta ja kylmyydestä ja joka tartuttaa intoo muhunki, ettei tarvi vaan tuijottaa forecasta Córdoban "+32 aurinko paistaa palmut huojuu kaupoissa ihania kesämekkoja"-säätä ja märistä kateudesta, hahah!








7 kommenttia:

  1. Aaw ootte söpö pari! =) Kivoja, elämää täynnä olevia kuvia sinulla!

    http://dreamyimagination.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Heei :) Oon seurannu sun blogielämää ihan alusta alkaen, ihanaa et Maxi on sopeutunu sinne niin hyvin! Onko se siis tullut ihan jäädäkseen sinne? Vai aiotteko joskus kenties muuttaa Argentiinaan?(= On kyllä tosi rohkea mies kun noin vaan jaksanu jättää kotimaansa!

    VastaaPoista
  3. ei jaksanu vaan *uskaltanu ;-Dd

    VastaaPoista
  4. Oo, kiva tää sun blogi! :) Jään lukijaks:)
    http://live-enjoy-and-love.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Kivoja kuvia! (:

    http://nobodysperfecct.blogspot.com/

    VastaaPoista