keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Make Questions!

Eli aattelin nyt ku vaihtovuos on saatu päätökseen nii tehä tälläsen kysymyspostauksen! Eli siis kaikki voi kysyy ihan mitä vaan, kohta vaihtoonlähtevät, vaihdossa olevat/olleet ja ihan vaan muuten mun vuodesta/elämästä/wutever kiinnostuneet :)


PREGUNTANME!

6 kommenttia:

  1. Lähen itekkin Argentiinaan alle kuukauden päästä ja tuntuu että pakko on jotain kysyä, vaikkei mitään tule mieleen, joten nää on nyt sitten vähän typeriä kysymyksiä :-D
    Hmmmm mua pelottaa eniten Suomeen palaaminen, joten oliko hirveetä tulla takasin tänne? Ootko jo pystynny sopeutumaan vai tuntuuko vielä että mieli on muualla? Sitten yksi hyvin tärkeä, onko Argentiinassa miehet yleisesti ottaen pitkiä vai lyhyitä? :-D kiitos!

    VastaaPoista
  2. Mitä eniten ikävöit Argentiinasta (jos ihmisiä ei lasketa) ja mitä et taas ollenkaan? :)

    VastaaPoista
  3. miten hankit viisumin, siis jo tääl suomessa vai vasta argentiinasta? miust tuntuu kauheen vaikeelta :D

    VastaaPoista
  4. Paljonko olit opiskellut espanjaa ennen lähtöä? Ja kuinka hyvin puhut sitä nyt? Ja puhuuko paikalliset oikeasti kauheen nopeesti:--D?

    jaa sitten vielä että oliko ihmiset luonteeltaan erilaisia kuin Suomessa, ja jos oli, niin miten?

    :DD oma lähtö alkaa olla lähellä niin kysyttävää riittää.

    VastaaPoista
  5. Mikä oli paras / mieleenpainuvin hetki tai muisto Argentiinasta.. jos sellasta edes voi eritellä.. ? : ) Ja oliko vaikeampi sopeutua Argentiinaan kun takas suomeen, vaikka et oo täällä viel kauan ollu : > ?

    VastaaPoista
  6. Apua oma lähtö ihan lähellä ja tuntuu että olisi tuhansittain kysyttävää, ja silti nyt ei tule mitään mieleen!! :O Mutta tällähetkellä mua ehkä eniten mietityttää että tuliko kaikki oikeesti heti juttelemaan sulle tyyliin koulussa, ettet ollut mikään seinäruusu jonka piti itse änkeytyä johonkin porukkaan ja saada porukka huomaamaan että sä oot saapunu.. Oisko tällänen tilanne edes mahdollinen?

    Toinen kysymys olis sitten perheeseen sopeutumisesta. Oliko se alussa tosi haastavaa? Tyyliin pelotti mennä suihkuun, olit koko ajan vähän varuillas? Vai sopeuduitko heti ja olit ihan kuin omassa kodissas?

    Kolmas kysymys ois että mitä pitää tietää Argentiinasta?? mihin kantsii varautua ennenkuin lähtee? Kerro mitä mieleen tulee :)

    VastaaPoista