perjantai 16. heinäkuuta 2010

3h ja kentälle

Tänään siis lähtö, kolmelta yritetään päästä ajelemaan HKI-Vantaalle päin ja sieltä kone nousee kohti Lontoon Heathrowta klo 17:55. Perillä Lontoossa oon paikallista aikaa klo 19 ja sieltä lähtee yheksän maissa joku 14h kestävä lento päiväntasaajan toiselle puolelle Buenos Airesiin.. Sieltä matka jatkuu jatkolennolla vielä Córdobaan, jossa on bussikuljetus Cuesta Blancan kaupunkiin, vähän Córdoban kaupungista lounaaseen. Cuesta Blancassa majoittaudutaan Hotel 12 de Enero -nimiseen hotelliin ja vietetään keskiviikkoon kestävä orientaatioleiri, johon kuuluu espanjantunteja, työpajoja, kulttuuriaktiviteetteja ja tietenkin vapaa-aikaa =) mun muistaakseni huomenna on ohjelmassa avauspuhe eikä mitään sen kummempaa.. Ihan hyvä vaan, koska melkeen 24h lentomatkan jälkeen porukka on varmaan jokseenkin kuollutta :D

Retkeilijöitä Cuesta Blancan maisemissa

Córdobassa on ollu ihan himokylmät ilmat nyt viime viikon ajan, yhtenä päivänä oli vaivaset +4°C.. Mut Maxin mukaan tää on tosi harvinaista, vähän yhtä harvinaista ku tää Suomen pitkä hellejakso :D nyt ku säitä kattelen, nii lämpenee huomattavasti ja viikonlopun jälkeen lämpötilat nousee jo 15:een asteeseen jee!

Keskiviikkona sitte tapaan hostperheen vihdoin ja viimein, ja siitä alkaa sitte se varsinainen elämä Argentiinassa :) en tiiä millon pääsen seuraavan kerran päivittelemään, mul ei oo mitään hajua onks leiril nettiä.. Mut yritän postailla jotain kuulumisia viimeistään ku pääsen perheeseen!

Fiilikset on nyt vähän oudot.. En oikeen tiiä miten päin olisin, ei tunnu yhtään et oisin lähös jonneki! Paitsi toi matkalaukku vähän puhuu puolestaan.. Ootan vaa et pääsisin kentälle, turvatarkastuksest läpi ja ulkomaan puolelle nii tää "haluunko mennä vai enkö haluu"-jahkailu ois ohi ja vaan menisin!

Keep your thumbs up for me! Y me espera, Argentina :)

8 kommenttia:

  1. IIIIIIIIIK NYT SÄ MEET ihan sikamegahypersuperjännää! Sit ku ite oon tossa tilanteessa nii varmaa kädet tärisee nii etten voi edes kirjottaa ja itkettää ja naurattaa vuorotellen :O Mutta tosiaan tsemppiä matkaan ja nyt sun vuosi alkaa ihan oikeasti jee ja Maxille terkkuja (<3) ja täällä ainaki yks joka erittäin innokkaana seurailee miten sun Argentiina-elämä alkaa sujua! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää matkaa! Toivottavasti kaikki menee hyvin :)

    VastaaPoista
  3. HYVÄÄ MATKAA, mä jään oottelee tänne ilmotust et oot hengissä (kauhee sä oot jo koneessa ku kirjotan tätä..)! (:

    VastaaPoista
  4. IHAN SAIRAAN PALJO ONNEA JA HYVÄÄ VUOTTA ! <3

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä ihan hirveesti matkaan ja vietä hyvä vuosi! :))

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille tosi paljon, i'm hanging in here! =)

    VastaaPoista