keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

ISÄNTÄPERHE!!

Voi apuaa! Oon ollu Ruotsissa viimeset kaks päivää, ja toissapäivän iltana huomasin et joku on soittanu mulle, ja soittaja olikin Jenni/STS! No, enpä voinu soittaa enää takasin, koska ei ollu kenttää oikeen missään siin keskellä merta..
Seuraavana päivänä kierreltiin Tukholmassa, ja Junibackenin Sagotågetin jonossa tuli soitto äidiltä, jolla oli shokkiuutisia; isäntäperhetiedot! Jouduin kuitenki odottamaan kunnes pääsin takas Suomeen ennenku sain tietää lisää perheestä..


Eli mun tuleva kotikaupunkini on siis Córdoban provinssin pääkaupunki Córdoba! Perheeseen kuuluu 40v äiti, 20v veli, 17v sisko, 14v sisko, 8v veli ja 7v sisko, ei lemmikkejä. Äiti on ammatiltaan trader, eli joku kaupankäyntiin liittyvä(?) :o harrastuksina mainitaan mm. going out, shopping, reading, gym ja traveling!

Perhe asuu siis Córdoban kaupungissa, mut ei keskustassa, vaan siellä pohjoisreunalla, lähellä jotain stadionia. Talo on suht iso; 4 makuuhuonetta, 3 kylppäriä, olohuone, ruokailutila, keittiö ja oma piha! Katoin tota aluetta Google Earthilla ja näin palmuja ja uima-altaita! Ei mikään hirveen hienostoalue varmaan, mut tosi ihanan näköstä silti!

Vähän kuvia Córdobasta:

Osa Córdoban kaupunkia. Koko kaupunki on siis tosi iso ja siihen kuuluu monta eri osaa! Tykkään ihan hirmusti noista vuorista tuolla takana, täällä Helsingissä ei ainakaan oo mitään noihin verrattavaa :o ympäristöki näyttää upeelta, just tommosia pieniä palikkataloja joita on Kanariallaki :D ja bongasin ainaki yhen palmun tostaki kuvasta! La ciudad de Córdoba me gusta mucho ;) 
Mun on hirveen vaikee kirjottaa tätä repeemättä (ja niin on varmaan kaikkien muidenki jotka on kattonu tubesta "Ufopornoo"-videon (jos ette oo niin kattokaa ihmeessä mestariteos: http://www.youtube.com/watch?v=nzD35xLek9Q)) mutta siis jonkun koti. Ja ihan siisti koti onki :DD uima-allas ja kaikki.. Kuulostaa jotenki absurdilta et jollakulla ois oikeesti kunnon uima-allas pihalla, kun ei niitä Suomessa hirveesti näy.. Paitsi juu, tääl ei vallitsekaan mikään hirvee uima-allas -ilmasto :D mut ois tosi ihana jos se hostperheen kämppä ois joku ton tyyppinen!

Ajotietä córdobalaisittain.. Ei paha :D ihania noi palmut ja kaikki, mut en kyl tiiä mikä mystinen kasa tos vasemmas reunas on.. Vissiin jotain risuja. :o katulamput on muuten ihan samaa sarjaa ku Suomessa! Ja jotenki jännän näköstä ku tienviitoissa lukee kaikkia paikannimiä espanjaks.. =) 


Jonkun kauppakeskuksen parkkipaikkaa sateen jälkeen.. Aika iso parkkis, tonnehan mahtuis vaik kaikki autot kaupungista läheltä meidän mökkiä. :o ja jos parkkis on tätä luokkaa, niin mimmonenhan itse shoppi mahtaa olla.. No, toivottavasti pääsen 9 päivän päästä ottamaan selvää ihan ite!

Córdoban kaupungin lähellä sijaitseva järvi Dique San Roque, ja rannalla kaupunki Carlos Paz. Ei mikään hirveen hehkee paikka, tommonen pikkukylä, mut tosi tunnelmallisen näkönen :) tonne pääsen varmaan uimaan jossain vaiheessa!
Voi apua, oon vieläki ihan innoissani! Lähetin just s-postia perheelle, toivottavasti ne vastais nopeesti ja lähettäis jotain kuvia :D 9 päivää enää, aika karkaa käsistä!

8 kommenttia:

  1. ONNEEE PALJOOON ARGENTIINATYTTÖ, KUULOSTAA UPEELLE! (; Eiks sulla oo muuten lähtö aika pian vai oliks se vast ens kuus kauhee ku en muista mitää ku luen nii montaa blogii!

    VastaaPoista
  2. Oon käyny Cordobassa - viihtyisä paikka eikä siellä varmana tylsisty. Luulisin että tuut tykkäämään! -karo

    VastaaPoista
  3. Oii vitsit pääsit Córdobaan, huippu juttu!=)
    Kivasti noita lapsia tossa perheessä, eipä varmaan tuu tylsää:DD

    VastaaPoista
  4. OO IHAN MAHTAVAA ETTÄ SAIT PERHEEN! :)) Córdoba, ei paha ei paha! :)) Vitsi ootan innolla että pääsen vaan lukee tätä blogia. Aijoo ja must ois kiva jos voisit tehä nopeesti jonkun pikkujutun sun pakkaustressistä ja siitä mitä viet tuliaiseks isäntäperheelle (jos sul vaan on aikaa). Mun mielest mä kirjotin tälläsen kommentin jo johonki tänne, mut en kyl löytäny mistää nii enpä kai sitte :D

    VastaaPoista
  5. Onnee isäntäperheestä! Paikka vaikuttaa tosi kivalta minne meet. :) Ja muutenkin Argentiina on jotenki tosi eksoottinen maa. Ja se kieli, espanja! Ois mahtava oppia puhumaan. Välillä miettii, miksei ite menny jonnekki lattareihi. Ne vaikuttaa niin ihanilta mailta! Ite oon menossa Jenkkeihi, mutta oon kuitenki tyytyväine siihenki! :-DD Ihana blogi sulla muutenki! Oon varma, et sulle tulee mahtava vuosi Argentiinassa!

    VastaaPoista
  6. Oi kiitti kaikille! Mulla lähtöön 8 päivää ja alkaa jo jännittää :D tosi kiva kuulla kivoja kommentteja Córdobasta, varsinki ku se ei ollu se mun ykköstoive! =)
    Heta, joo voin tehä heti ku saan mun tuliaiset valmiiks! Jätän ain kaiken viime tippaan mut kyl ne koht valmistuu :D

    VastaaPoista