sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Terveisin Maxi ja koko perhe

"You'll got some days on some adaptation or something, and i think that you are going to be ok when you come home :) but if you don't it doesn't matters cause we can go out every night then you won't gotta sleep :P here we just can't wait to get you here, it will be great :)

We really love your photos, here we are talking all the time about your coming! We make suppositions and we think about where to take you to know first!

ps. I have always wished I had a finnish sister and now I'm really glad to actually get one :)


-Tu hermano major Maxi y toda familia (Your big brother Maxi and whole family)"

Mun mielestä toi "...when you come home :)" kuulostaa nii ihanalta.. Mulla on koti tuolla päiväntasaajan toisella puolella.

Terveisin Andrea, Macu y Nicolas

Terveisin Mel y mama Marisa

Terveisin Maxi

5 päivää ja suomityttö lähtee kokeilemaan siipiään maailmalla!

11 kommenttia:

  1. Oioi, enään niin vähän aikaa ennenkun suntaat tonne mahtimaahan! Ihan uskomatonta, en käsitä että miten kykenen odottaan sen vuoden vielä ennen omaa lähtöä.. I wish you good luck, have fun (varmaan aika turha kehotus :D)!

    VastaaPoista
  2. Nouuuuuuuuuuu sen lisäks et toi Maxi on komee nii sehän vaikuttaa iha täydellisen mukavalta veljeltä :D hmm pitäisköhän mun jo lopettaa tää Maxin hehkuttaminen sun joka postauksessa :DD mut siis ooo kuulostaa nii huipulta!

    VastaaPoista
  3. mä sanon vaan et awwww, ihanalta koko perhe vaikuttaaa oot älyttömän onnekas ! :D

    VastaaPoista
  4. Vähänkö kiva perhe :) Mä en oo hirveesti pitänyt yhteyttä kun mulla on vaan sen äidin työsähköposti enkä oo löytänyt ketään perheenjäseniä Facebookista :( Mutta ehkä parempi, ettei ole liikaa ennakko-odotuksia. Tai jotain. ¡Muchísima suerte para tí!

    - Joona

    VastaaPoista
  5. voii,kaikki ihastelee sun tulevaa veljeä enkä voi kyllä muuta ku liittyä joukkoo :D
    mutta rupeen varmasti seurailemaa sun blogia ja tosi kivalta näyttää sun perhe (:

    VastaaPoista
  6. Hanna, joo enää 4 päivää :D kyl se vuos menee niin nopeesti, just kelasin muutama viikko sit et ei herranjumala, onks nyt jo vuosi Michael Jacksonin kuolemasta! Patience patience ;) ja nauti Suomesta, mulla käy aika jo vähiin!
    Emilia, haha joo se on kyl kaikinpuolin aika hurmaava paketti! On tosi kiva ku perhe on musta yhtä innoissaan ku mä niistä :D
    Iina, kiitti tosi paljon! En voi uskoo et oisin oikeesti näin onnekas, varsinkaa ku perhe tuli näin myöhään =)
    Joona, auts, mitä ne nyt tommosen s-postiosotteen sulle lykkäs? :o sullaki kuitenki koht lähtö.. Mut nii eipähä ainakaan tuu mitään ennakko-odotuksia puolin eikä toisin ;)
    Kiia, hehs kiitos :D joo Maxi tosiaan herättää huomioita! Voisin kuvitella mimmonen vienti sillä ois jos se ois jossain suomalaisessa koulussa..

    VastaaPoista
  7. Tosi paljon tsemppiä sulle, sun vuodesta tulee varmasti huippumahtava! :) Kokemuksest voin sanoa että ekat viikot voi olla välillä rankkoja, mutta muista pitää mielessä että olet siellä VAIN vuoden ja opit kyllä kielen ym. vaikka aluks tuntuis mahdottomalta. Kannattaa myös olla heti alusta lähtien reipas ja ulospäinsuuntautunut, ja jos surettaa niin heti jutella jonkun perheenjäsenen kanssa. Moni tekee sen virheen (mikä lienee tyypillistä suomalaisten perusluonteelle) että allapäin ollessaan käpertyy omaan kuoreen ja nyhjöttää itsekseen. Isäntäperhe saattaa helposti tulkita tämän niin ettei vaihtari pidä heistä tms. Eli kannattaa puhua omista fiiliksistään avoimesti perheelle ja kertoa jos koti-ikävä painaa.

    Ja muista nauttia tulevasta vuodesta! :-) Toivottavasti ehdit kirjottamaan blogia silloin tällöin! Buen viaje! :) Abrazos, ninni

    VastaaPoista
  8. Tosi paljon tsemppiä sulle, sun vuodesta tulee varmasti huippumahtava! :) Kokemuksest voin sanoa että ekat viikot voi olla välillä rankkoja, mutta muista pitää mielessä että olet siellä vain vuoden ja opit kyllä kielen ym. vaikka aluks tuntuis mahdottomalta. Kannattaa myös olla heti alusta lähtien reipas ja ulospäinsuuntautunut, ja jos surettaa niin heti jutella jonkun perheenjäsenen kanssa. Moni tekee sen virheen (mikä lienee tyypillistä suomalaisten perusluonteelle) että allapäin ollessaan käpertyy omaan kuoreen ja nyhjöttää itsekseen. Isäntäperhe saattaa helposti tulkita tämän niin ettei vaihtari pidä heistä tms. Eli kannattaa puhua omista fiiliksistään avoimesti perheelle ja kertoa jos koti-ikävä painaa.

    Ja muista nauttia tulevasta vuodesta! :-) Toivottavasti ehdit kirjottamaan blogia silloin tällöin! Buen viaje! :) Abrazos, ninni

    VastaaPoista
  9. Kiitos tosi paljon :) joo mä oonki ollu vähän huolissani noist ekoista viikoista, s-postailen yhen Argentiinassa olleen kanssa ja tämä sano että nukku vaan ekat viikot, oli kuulemma tosi antoisaa :D hostperhe vaikuttaa onneks nii ihanalta ja ne on sanonu et totta kai ne ymmärtää jos oon väsyny tai surullinen ja yrittää tosi kovasti saada mut tuntemaan et oisin osa perhettä =) kiitti hirmusti ja yritän tosiaan päivitellä tätä blogia ainaku ehin!

    VastaaPoista
  10. Jee juttelin juuri hostäidin kanssa gmailissa ja nyt mulla on hostveljen ja siskon osoitteet :D keskusteltiin hostäidin kanssa ihan hirveästi mut bloggaan siitä lisää :D ja alko muuten tulemaan ennakko-odotuksia, mutta positiivisia :D

    VastaaPoista
  11. Jeii hei loistavaa! Tee tosiaan postaus sun perheestä, en tienny et siihen kuuluu siskoki :D ja toivottavasti ennakko-odotukset ei oo liian positiivisia, ettei sit joudu perillä pettymään.. ;D

    VastaaPoista